Ungdom

Vi är stolta över att ha en stor ungdomsverksamhet inom Tullinge SK. Under ett OL-år har vi många olika träningar och aktiviteter.

Vi välkomnar både dig som är nybörjare och dig som har hållit på ett tag.

Vi har som målsättning att alla ungdomar skall trivas och utvecklas oberoende av egen ambitionsnivå

Vi är stolta över att ha en stor ungdomsverksamhet inom Tullinge SK.

Vi välkomnar både dig som är nybörjare och dig som har hållit på ett tag till våra aktiviteter. Vi har som målsättning att alla ungdomar skall trivas och utvecklas oberoende av egen ambitionsnivå. Längre ned finns lite mer information om olika aktiviteter.

Tisdagarna är klubbens stora träningsdag med utgångspunkt från vår fina klubbstuga med kalas-fin ungdomsterräng för orientering bakom knuten. Alla våra ungdoms träningsgrupper har träning mellan mars-oktober och grupperna 9-12, 13-16 även november-februari. Efteråt finns dusch och bastu sedan erbjuds det på soppa och smörgås i klubbstugan för en billig penning där vi turas om att vara ansvariga för soppan.

Välkommen att kontakta någon av oss ledare om du vill veta mer!

Är ni intresserad av att bli en del av vårt ungdomsgäng? Hör av er till åldersansvariga för respektive åldersgrupp för mer information och före första träningen. Vi har att man får Prova-på 3 träningar innan man ska bli medlem i klubben.

För ev. generella frågor – välkommen att höra av er till Åsa Flodmark, asa.flodmark@gmail.com

Våra ungdomsgrupper

Minitrollen -6år (-2018)

Minitrollen är en grupp som en gång i veckan träffas för att leka och ha roligt, samtidigt som vi lär oss grunderna inom orientering. Det brukar vara föräldrar till barnen i gruppen som turas om att hålla i träningarna.

Minitrollen har träning på tisdagar 18:00 och samlas vid stora stenen bakom klubbstugan.

Träsktrollen - 7-8 år (2016-2017)

Är du mellan 7 och 8 år, tycker om att leka i skogen och vill lära dig att orientera? Då är Träsktrollen någonting för dig!

Tisdagar 18:00-19:00 (April-Oktober): Samlas bakom klubbstugan för träning med hopp och spring, lekar och har roligt, samtidigt som vi lär oss grunderna inom orientering. Ha rörliga kläder för att kunna vara med så bra som möjligt på träningen.

Måndagar 18:00-19:00 (November-Mars): Inomhusträning i Parkhemsskolan.

Är du ny och vill prova på och bli en del av gruppen? Hör av er till Sofia före första träningen så att starten blir så bra som möjligt

Kontaktperson Träsktrollen: Sofia Lönnkvist, sofia.lonnkvist@gmail.com 

Ungdom 9-12 år (2012-2015)

Vi har en stor grupp 9-12 åringar som är med på många träningar och har kul tillsammans.

Tisdagar 18:00-19:15: Vi kör tisdagsträning året om. Vi har lekfull träning med löpning och orienteringsinslag från klubbstugan. Det är två ledargrupper som turas om att hålla i träningarna. (Under vintern tränar vi oftast 18:00 -19:00) Vi brukar vara runt 30 ungdomar som tränar tillsammans. Var ombytt med rörliga löpkläder och skor.

Torsdagar (Mars/April-Oktober): OL-skola (orienteringsteknik) Se i kalendern var OL-skolan är respektive torsdag. Träningen är på olika ställen runt i Tullinge/ Tumba. Vi vill att förälder eller annan ansvarig vuxen är med på torsdagarna. Jättebra att lära sig tekniken hur man gör. Barnen springer själva eller i små grupper med en vuxen som lär ut. Läs i kalendern var samlingen är. 

Torsdagar (November-Februari): Hopp och spring med fokus på löpning oftast från klubbstugan 18-19

Lördagar/Söndagar: Tävlingar under tävlingssäsongen.

Är du ny och vill prova på och bli en del av gruppen? Hör av er till Frida före första träningen så att starten blir så bra som möjligt. Info till nya.

 Kontaktperson 9-12: Frida Forsberg, olfrida@hotmail.com

Ungdom 13-16 år (2008-2011)

Vi har en härlig grupp 13-16 åringar som är med på många träningar och har kul tillsammans.

Måndagar 19:00-20:00 (November-Mars): Styrkegympa i Parkhemsskolan

Tisdagar 18:00-19:15: Vi kör året om, samling bakom klubbstugan. Löpträning med mycket tempo.

Torsdagar (Mars/April-Oktober): OL-skola (orienteringsteknik) Se i kalendern var OL-skolan är respektive torsdag. Träningen är på olika ställen runt i Tullinge/ Tumba. Vi vill att förälder eller annan ansvarig vuxen är med på torsdagarna. Jättebra att lära sig tekniken hur man gör. Läs i kalendern var samlingen är. 

Torsdagar (November-Februari): Blandat tempo och teknikträningar.

Lördagar/Söndagar: Tävlingar under tävlingssäsongen.

Är du ny och vill prova på och bli en del av gruppen? Hör av er till Calle före första träningen så att starten blir så bra som möjligt.

Kontaktperson 13-16: Calle Arewång, carljohan.arewang@gmail.com

Sök på tullingesk.se

Inloggning