NMM Long (2012-10-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Vällinge
Land: Sverige
Sträcka: 15.46 km
Tid: 78:40
Genomsnittlig puls: 172
Maxpuls: 194
Seger!!! Äntligen fick jag till det en hel bana. Inga större missar utan det kanske har varit någon 30 sekundare och några safe stopp men annars har det flytit på jätte bra hela banan.

Fick en bra inledning på banan och tog kontrollerna fint.

-4 Ser två vägval, ett ganska rakt på och det andra som jag tog. Tor mitt är bäst då jag får mycket stig och fin ingång. Tyckte jag genomförde sträckan bra. Kunde kanske har genat lite bättre över mossen mitt på sträckan.

-8 Ser väldigt sladdrigt ut på rutten men jag tror gps fick lite fnatt och jag sprang lite rakare.

-9-15 Bokontrollerna gick också bra men här tror jag att jag sänkte tempot en aning och tog det lugnare för att få allting bra tekniskt. Och det gick vägen!

-16 Här skulle man kunnat gå ganska rakt på men jag tog den otydliga stigen och fick en jätte fin ingång.

-17 Här var jag rädd att min första miss skulle komma. Mitt på sträckan stannar jag till för jag får inte riktigt ihop kartan. Men jag fortsätter bestämt då jag är säker att jag kom in där fint till skråkanten. Närmare kontrollen blir jag återigen osäker och vet inte riktigt i sidleds hur jag ligger Jag bestämmer mig för att ta mer höjd då den ska ligga ganska högt upp och får syn på sänkan Nordöst om kontrollen.

-19 Början av sträckan stod jag minst 30 sekunder för att bara hitta det bästa vägvalet. Det vänstra såg jag snabbt men jag ville hellre ta ett mer rakt på då jag vet att rakt är bra på södertörn. Men jag är rädd att jag ska fastna i grönt, sly och översvämmning vid sjöarna så jag bestämmer att jag springer runt.

Man skulle säkert kunna springa lite mer rakare runt vänster men jag gick fullt ut vänster och det gick väldigt bra. Jag var 17 sekunder efter sträckbäst Pål Skogstjärn som sprang rakt på. Tror mitt vägval var bra men man förlorar inte på att springa rakt på.

Resten av banan gick fint och loppet räckte till Guldmedalj! Skön känsla!
Visa kommentarer (1)
 
NMM Long (2012-10-08) NMM Long (2012-10-08)