10mila 2015 - Skepptuna (2015-05-09)
Kategori: Tävling
Karta/område: Skepptuna
Sträcka: 2
Sträcka: 11.62 km
Tid: 67:38
Sträcka 2 i Tullinge SK lag 2.

Fick bra drag ut längst fram i en klunga men insåg snabbt att det utgångstempot över gärdet var i högsta laget för mig så jag tog ett per humant tempo mot ettan.
Tvekade lite på väg in men fick den bra.

Vek upp kartan och körde vidare men började läsa mellan tvåan och trean istället för mot tvåan. Insåg snabbt felet och vek rätt.
Fick tvåan rätt bra, säkrade upp med den stora branten halvvägs.

Till trean ställde jag in kompassen och körde på. Kom ut på hygget och fick inte exakt koll på var jag var men siktade vidare. Läste på en sten längs vägen men det var fel sten så jag vek för mycket norrut precis på slutet och missade höjden.
Det gick inte att läsa in sig direkt och paniken kom krypande. Backade bakåt och kom på en kontroll (annan gaffling), fick den stora branten och kunde då få kontrollen rätt.

Fyran och femman fint.
In mot sexan har jag bra riktning men vrider lite långt norrut precis på slutet och stannar upp. Förstår att jag är för långt till vänster och springer ner och tar den.

Resten av loppet går säkrare och stabilare. Känns som enklare orientering eller att man kommit in i lunken. Några småsaker vid kortsräckorna 10-11 men inget att räkna på.
Börjar bli lite trött efter ängspassagen men jobbar ikapp en klunga in mot slutdelen som går bra den med.
Visa kommentarer (0)
 
10mila 2015 - Skepptuna (2015-05-09) 10mila 2015 - Skepptuna (2015-05-09)