Jukolatest - Pålstorp (2014-06-09)
Kategori: Träning
Karta/område: Ektorp
Arrangör: TSK
Distans: Lång
Återigen ett test för att se om kroppen kan palla med ett Jukola.

Öppnade optimistikt med att ladda på och naturligtvis fastna i det gröna. Kämpade mig igenom och hade redan här en liten lucka bakåt mot de andra. Men de kom ikapp till ettan som togs fint.

Avvaktade bakom Markus och Magnus till tvåan som Magnus snurrade till lite på.

Ångade på själv mot trean och försökte hålla ett bra tempo över hela sträckan och trycka på där det gick. Fick trean fint.

Gör en 15-20 sek på fyran då jag parkerar lite för högt upp på berget. När jag står där och läser kartan kommer M&M ikapp men bara Magnus ser att jag stämplar.

Mot femma kör vi stig, känner mig inte så jättepigg men kämpar på.

Magnus tar initiativet till sexan när jag stannar och knyter sko. En lucka jag inte lyckas täppa till.
Strax innan sexan tappar jag kompassen och får leta 10 sek och tappar Magnus rygg.

Kör rakt på till sjuan vilket inte var så bra. Man skulle gått ner och matat väg och tagit kontrollen bakifrån.

Börjar känna mig lite trött men biter ihop och grisar på till åttan. Förenklar och siktar mot högsta höjden och sedan ner på en höjd bakom bara. Enkel kontroll blir det då.

Till nian skulle jag rundat höger men det blir inte så. Hamnar på ett hygge med högt gräs och tragglar där ett tag. Kämpar på mot kontrollen och känner tröttheten komma smygande i takt med att benen rivs blodigare utan skydd för benen.

Till tian kämpar jag på uppför och tänker "jag älskar att springa i backar". Säker kontrolltagning med ett extra stopp på väg ner.

Till elvan väljer jag att gå uppe, tänker att jag då slipper klättra på slutet. Visar sig vara bra för man kan trycka på lite däruppe.

På väg mot mål vänder jag mig om och ser Magnus bakom. Han bommade sista och jag smet förbi.

Gött att känna att kroppen håller för ett Jukola och att formen nog bibehållits tropp ett uppehåll från löpning på tre veckor.
Visa kommentarer (0)
 
Jukolatest - Pålstorp (2014-06-09)