Gustavsbergs - medeldistans (2014-05-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ingarö, Sandarne - Björnö
Arrangör: Gustavsbergs IF
Sträcka: 6.55 km
Tid: 40:34
Hade hoppats på ett bra lopp och skulle ta ettan säkert. Blev inte riktigt så bra. Tänkte bara följa berget runt och sedan glida ut på ryggen och plocka skärmen. Gjorde så men låg längre ner och följde fel rygg ut. En minuts miss redan där och ingen bra inledning.

Trummade på bra de kommande kontrollerna i fint tempo och säkra kontrolltagningar.
Till sjuan blev jag väldigt osäker och hade svårt att få koll på var jag var och fick köra upp mot högsta höjden och ner för att få kontrollen.

Till nian kommer dagens största miss. Är säker på var jag när när jag kliver upp från mossen mot kontrollen. Sedan får jag inte ihop någonting som jag tänkt det skulle se ut.
Stannar först lite tidigt och börjar kolla efter dubbla punkthöjder. När jag hittar massa andra höjder beger jag mig uppåt för att läsa in och är uppe högre än kontrollen och tänker ta den därifrån men det blir fel. Tillbaka nere och försöker läsa in igen men får absolut inte ihop det. En andra gång uppåt men fattar inget. Tredje gången jag går upp kommer dagens vinnare förbi och stämplar. Det rann iväg två minuter där.

Ångar på och förbi segraren och försöker springa på så gott det går. Kommer lite konstigt mot 13e. Till 17e väljer jag annat vägval än dagens vinnare för jag vil inte springa bakom men vi är samtidigt vid kontrollen ändå.
Tar egna vägval som segraren även mot 19e fast det går typ lika fort. Till 20e kollar jag bara att jag ska söderut. Kollar snabbt på kompassen och riktar upp blicken. Gör ett parallellfel och tänker fel mosse och sedan vinkla efter mossen. Fattar ganska snabbt vad som var fel och det rinner sekunder här också, ca 45 sek.

Så totalt var det upp mot 4 minuter bomtid idag och det är för mycket. Farten finns där men inte riktigt flytet just denna dag. Jobbar vidare.
Visa kommentarer (0)
 
Gustavsbergs - medeldistans (2014-05-01) Gustavsbergs - medeldistans (2014-05-01)