Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Årsmötet - full fart framåt


Skrivet av Styrelsen Inlagt  2023-02-26 20:20:52
Uppdaterad 2023-02-26 20:18:59

Verksamhetsplan och budget för 2023 är offensiv, vi fortsätter att ge förutsättningar för att utveckla såväl klubben som våra medlemmar.

Vi fortsätter nu efter pandemiåren också att fokusera på att stärka klubbkänslan och medlemmarnas engagemang, både vad gäller träning, tävling, arrangemang och olika sociala aktiviteter. Styrelsen ser positivt på ett fortsatt fokus på gränsöverskridande träningar där olika kategorier av medlemmar tillsammans tränar regelbundet vilket ställer en del krav på gemensam planering. Alla ska med som det heter.

Vi fortsätter att ge både ungdoms- och elitkommittén, som har mycket hög aktivitetsnivå, förutsättningar för att fortsätta att utvecklas.

Klubbens ekonomi är väl så god, så vi kan hantera den negativa budget som beslutades på årsmötet. Men ett viktigt arbete för oss alla medlemmar är att vi på sikt måste komma i balans och öka våra intäkter framåt. Därav är våra arrangemang under 2023 (Lida Loop & 25manna-helgen) oerhört viktiga och målet måste vara att både leverera förstklassiga arrangemang och även ett bra ekonomiskt utfall, gärna över budget.

En viktig fråga för styrelsen även under 2023 är att fortsatt bevaka planerna kring tredje fotbollsplan vid Brantbrink, så även om planerna i nuläget är bordlagda.

Noterbart från årsmötet är att det blev omval på alla poster utom en samt en ny styrelseledamot, Olle Andersson.

Alla dokument från årsmötet inklusive protokoll hittar du i filarkivet.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020