Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Hur förändras damkavlen på Tiomila av ”likvärdigt tävlande”?


Skrivet av Styrelsen Inlagt  2022-08-04 08:57:06
Uppdaterad 2022-08-07 13:43:33

Välkommen på medlemsmöte tisdag 30 augusti, kl 1945 i klubbstugan för att diskutera kring förslag om hur damkavlen ska förändras för att bli mer ”likvärdig” Tiomilakavlen (herrkavlen)

”Likvärdigt tävlande” är numera en del av SOFTs tävlingsregler och det innebär att likvärdheten mellan dam- resp Tiomilakavlen måste öka.
På kort sikt genom samma ljusförhållanden och samma typ av sträckor. Och med visionen att även antalet sträckor och tävlingstiden blir lika.
Målet är att dessa förändringar ska ske utan att tappa ”breddlag” och inte heller riskera arrangemangets ekonomi, varken för arrangerande föreningar eller ägarföreningarna.

En arbetsgrupp, där bland annat Sofia Sundström& Emil Andersson ingått, har vänt på alla stenar, pratat och diskuterat med orienterare i olika åldrar och kön, och utifrån olika perspektiv nu sammanställt en slutrapport och förslag till beslut. Innan beslut tas av oss ägarföreningar (TSK, Attunda, Skarpnäck, Enskede, Hellas, Sundbyberg, Älvsjö/Örby, Bromma/Vällingby& Skogsluffarna) vill vi som sagt diskutera detta internt inom TSK för att styrelsen därefter ska besluta om hur vi ska agera.
Du som vill ta del av arbetsgruppens slutrapport inför medlemsmötet mejla PO Melinder (perove.melinder@gmail.com) så fixar han det


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020