Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Årets Lida loop genomförs söndagen 22/5 och förberedelserna pågår för fullt.


Skrivet av Per Stålhammar Inlagt  2022-04-10 10:46:34
Uppdaterad 2022-04-10 16:40:32

TSKs egna och Stockholms största mtb tävling genomförs för nu 16e gången vilket vi är mycket stolta över. Vi hoppas att många vill ställa upp som funktionärer, både under själva tävlingsdagen men även inför tävlingen med förberedelser.

Nytt för i år är att vi planerar att ändra ordning på dom två sista looparna.
Målsättningen är att motionärer skall klara att köra två loopar medan dom som väljer att cykla alla tre loopar skall få en tekniskt sista loop med mycket stigcykling i vacker natur.
Vi har även dragit om delar av det som tidigare var loop 2 för att undvika vägpassager vilket medför att denna loop har blivit ännu mer tekniskt utmanande för cyklisterna.
Lida loop går mestadels på befintliga stigar och motionsspår vilket innebär att det behövs en hel del funktionärer för att vara möjlig att genomföra på ett säkert och trevligt sätt, både för cyklister, publik, allmänhet samt funktionärer.
Vi hoppas därför att många vill ställa upp som funktionärer, både under själva tävlingsdagen men även inför tävlingen med förberedelser.
Vi inom tävlingsledningen kommer snart att lägga ut ett förslag på funktionärer som baserar sig på tidigare funktionärslistor för Lida loop kompletterat med namn från den funktionärslista som Arrangemangs kommittén tagit fram.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020