Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Covid 19- Max 20 på gympan och in-&utgång i klubbstugan vid träning via omklädningsrummen


Skrivet av Styrelsen Inlagt  2021-12-29 11:32:20
Uppdaterad 2022-01-16 18:36:21

Tisdagssoppan fortsatt inställd, max 20 personer på gympan, ingen uthyrning av klubbstugan och Supporterklubbens tips&fika fortgår som planerat

Styrelsen har beslutat om följande utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer som gäller med start 22 december och uppdaterades den 12 januari.
 
Ungdomar
Vi återgår till att barn och ungdomar är välkomna till klubbens samtliga aktiviteter inomhus oavsett om de ännu är vaccinerade eller inte, dvs de är även välkomna i omklädningsrum/dusch och gympa.
 
Gymnastiken
Måndagsgympan fortgår. Dock ska alla som planerar att vara med på gympan anmäla sig innan i kalendern. Max 20 deltagare inkl ledaren, denna begränsning sker utifrån lokalen och omklädningsrummens förutsättningar. De senaste två gympatillfällena (kl 19) har det varit färre än 15 deltagande.
 
Tisdagssoppan
Vi fortsätter med att ”ställa in” tisdagssoppan ett tag till.
 
Supporterklubbens tips&/fika
Tipspromenaden och efterföljande fika i klubbstugan arrangeras även fortsättningsvis. Detta under förutsättning att varje sällskap är max 8 personer och mellanrummen mellan borden i klubbstugan är minst 1 meter. Om möjligt även justera logistiken vid köp av tipspromenad- brickor.
 
För oss alla
Vi uppmanar även fortsättningsvis att alla som har möjlighet att vaccinera sig gör det! Både för sin egen, andras och för sjukvårdens skull! Och självklart stannar vi alla hemma vid minsta förkylningssymptom.
För att minska trängseln i klubbstugan hall ber vi alla som ska träna att gå in/ut i klubbstugan via dörrarna till respektive omklädningsrum.
För dig som är född tidigare än 2002 gäller att du ska vara vaccinerad för att få delta i klubbens inomhusaktiviteter såsom exempelvis gympa och utnyttjande av omklädningsrum.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020