Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Årets ungdom 2021


Skrivet av UngKom Inlagt  2021-12-06 22:12:23
Uppdaterad 2021-12-07 15:23:00

 

Filer

I år valdes Axel Trofast och Nova Matthews till årets ungdomar i Tullinge SK.


Stort grattis till Axel och Nova! Här ser ni motiveringarna till uttagningen av årets ungdom 2021:

Axel har sedan länge visat ett genuint intresse för att utvecklas, något som märks på en hög närvaro och engagemang på träningar såväl som tävlingar. Han har gjort stora framsteg, och är en av klubbens orienteringssäkraste ungdomar.  Axel är inte bara en del av ett starkt gäng, han sprider också glädje genom att alltid vara på gott humör. Snart kommer han förstärka klubbens elitgrupp, och med den erfarenhet och kämparglöd han tar med sig kommer han säkert nå framgång. All lycka i din fortsatta satsning!

Nova har tagit ett stort kliv i sin utveckling som orienterare under året, som kröntes av en fin nattseger på i slutet av säsongen. Hon visar på självständighet och styrka när hon tagit steget och flyttat hemifrån för att kombinera det bästa från ol-gymnasiet med engagemang i klubben. Hon peppar andra och bidrar till en skön stämning i gruppen, med många skratt. Nova är en förebild när det gäller närvaro och energi på både träningar, tävlingar och läger. Vi ser fram emot att följa din fortsatta framfart i skogen!


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020