Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Cykelkläder beställningsomgång 3 2021

Skrivet av Fredrik W Inlagt  2021-09-17 22:05:00
Uppdaterad 2021-09-17 22:04:44
Sidan visad 8413 gånger


Nu är det dags för höstens beställningsomgång av klubbkläder för cykel. Webbshoppen är nu öppen och stänger söndagen den 10:e oktober klockan 23:59. Leverans är beräknad till slutet av november. Detta är årets sista beställningsomgång av klubbkläder, nästa möjlighet blir våren 2022.

Vi kommer att erbjuda möjlighet till klädprovning om ni är osäkra på vilken storlek ni ska beställa. Dessa kommer äga rum onsdagen den 22/9 och onsdagen den 6/10 klockan 17-18 (alltså timmen innan träningen sätter igång). Vi kommer hålla till på baksidan av klubbstugan, och omklädningsrummen finns tillgängliga om så önskas för ombyte. Tänk på att det kan vara många som är intresserade, så kom gärna i god tid för att undvika kö och att ni hinner innan träningen börjar. Det finns även storlekstabeller i webbshoppen. 

Sortimentet är samma som tidigare omgångar, och ni finner samtliga kläder i webbshoppen. En nyhet denna gången är att den lite tjockare långärmade tröjan finns att beställa med en liten dragkedjeförsedd ficka. Har ni frågor om modeller och varianter är ni välkomna att höra av er till mig.
Vi är många som har försökt beställa arm- och benvärmare med klubbtryck, men då dessa har ett minsta antal som behöver beställas har vi inte lyckats komma upp i tillräckligt antal på länge. Jag tänkte att det kanske är dags denna gång, därför uppmanar jag alla som kan vara intresserade av dessa att överväga att beställa den här gången, det kan dröja lång tid mellan gångerna.
Leveransen sker i en samlad försändelse till klubben, när kläderna är levererade hör jag av mig till alla som har beställt och kommer överens om upphämtning.

Instruktioner från Bioracer om hur ni skapar konto och beställer är inklippt nedan.

Hör gärna av er om ni har några frågor kring detta!

/Fredrik, fredrikwinberg@gmail.com


 
 
Här kommer inbjudan till TULLINGE SK´s webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.
 
Till 2021 har vi utvecklat ett nytt storlekssystem för juniorartiklar. Viktigt att ni som beställer juniorartiklar provar de nya storleksproverna eller kollar igenom storleksguiderna på respektive produkt för att hitta rätt storlek.
SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:
10 OKTOBER KL. 23:59  
MYBIORACER:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:
Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.
LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7  veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.
 
ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.
Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.
 
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se
 
BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se
 
VÅRA KOLLEKTIONER
Professional – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.
 
Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.
 
Epic – Race inspirerat med fokus på passform
Epic kollektionen lägger fokus på aerodynamik och noga utvalda material för bästa passform och funktion. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.
 
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.
 
STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:
Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL
Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till:info@bioracer.se


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020