Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

SM-helg i Boden & Luleå


Skrivet av Björn Axelsson Inlagt  2021-08-31 21:50:52
Uppdaterad 2021-09-02 07:46:53

Albin på Medel SM Andreas på medel SM Simon på medel SM Eftersnack på medel SM Tilda på medel SM Tove på medel SM Victor på Stafetten Wille på medel SM Wilma på medel SM Stafetten slut strax bär det hemmåt Magnus före start Bad innan hemresan

 

11 löpare representerade klubben under helgens medel- och stafett-SM uppe i Boden/Luleå Tove Sjöberg och Simon Imark hanterade den kluriga och tuffa terrängen bäst med top 20 placeringar på medeln.

Den gångna helgen var vi 12st TSKáre, Simon, Victor, Emil, Andreas, Magnus, Albin, Wille, Ella, Tove, Wilma och Tilda samt ledare Björne som var uppe på Medel och Stafett-SM. Vissa av löparna hade stannat kvar efter Jukola å tränat under veckan å vi andra anslöt på torsdagskvällen.

Medel-SM gick strax utanför Boden med kval på fredagen och final på lördagen.  TSK hade tre löpare i A-final där Tove Sjöberg var bäst på en 18:e plats i D18, Simon Imark 20:e i H21 och Tilda Andersson 21:a D20. Lördagens finalområde hade en mycket tekniskt krävande och tuff terräng med mycket undervegetation

Söndagens stafett, med arenan belägen högst upp i Måttsunds slalombacke gav en vidundeligt utsikt över det Norrbottniska landskapet. Tyvärr fick Simon lämna återbud på morgonen efter att ha slagit i knät dagen innan på Medeldistansfinalen, Wille fick då rycka in som reserv i ett av H21lagen. Tullingelagen kämpade på i den utmanande stenbundna terrängen.

Vid söndagens stafett fick alla tävlande å ledare vara på arenan, som ledare var det ju mycket roligare än att som vid medel-SM sitta i en dikesren ca 1km från arenan å följa tävlingen på mobilen.

Om tre veckor är det dax för nästa SM-tävling, långdistansen som går nere i Bohuslän utanför Strömstad.

📷 på Medel SM: @blommansbilder


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020