Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Påverka Tiomilas framtid

Skrivet av Per-Ove Melinder Inlagt  2021-08-18 11:13:52
Uppdaterad 2021-08-30 13:00:03
Sidan visad 8374 gånger

Tullinge är sedan många år medlem i Tiomilaföreningen- Som bekant diskuteras för närvarande Tiomilas framtid främst med tanke på damkavlen, vilket även leder till att även diskutera hela tävlingens framtid. Som ägare har TSK en viktig roll i detta arbete. Nu bjuder vi in intresserade att delta i diskussionen måndagen den 30 augusti 2021. Nu med möteslänk.

SOFT har nyligen beslutat om ett nytt regelverk för ett likvärdigt tävlingsupplägg. I detta arbete har vi i TSK en stor roll som en av ägarna av Tiomila. 

Tiomilaföreningen kommer att bilda en arbetsgrupp med representanter från styrelsen, en representant från varje ägarklubb samt en representant från SOFT. Arbetsgruppens syfte är att ta fram förslag på ett förändrat tävlingsupplägg för Tiomila (inkl risk- och konsekvensanalys).

För arbetsgruppen så kommer Tiomilas själ vara en grund för uppdraget. Därför ska nu ägarföreningarna diskutera vad Tiomilas själ ska vara i framtiden och om den behöver modifieras. Ägarföreningarna ska även diskutera vilken arbetsbeskrivning som arbetsgruppen ska få. 

TSK bjuder därför intresserade medlemmar av Tiomilas framtid till ett diskussionsmöte där dessa saker kommer att diskuteras för att klubben ska kunna föra klubbens åsikter till de andra ägarföreningarna.

Möte är den 30 augusti 2021 kl 19:00. Då vi fortfarande har ett oskäkert läge i samhället är mötet på Teams, även om mötet kanske passat bättre i verkligheten. Beroende på anmälningsläget så kan mötet delas in i mindre grupper. 

Microsoft Teams-möte:

Klicka här för att ansluta till mötet

Välkomna!
Arrangemangskommittén


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020