Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Simon uttagen till världscupen! Här är TV-tiderna.


Skrivet av EK- Rikard Inlagt  2021-07-13 21:37:22
Uppdaterad 2021-08-11 09:28:29

Simon mot mål 27/6. Foto R Imark.

 

Imorgon torsdag 12:e augusti avgörs den första av tre deltävlingar i världscupen runt Idrefjäll och vi säger grattis till Simon Imark som är uttagen. Tävlingarna kommer sändas av SVT. Läs om TV-tider m.m.

I slutet av juni hölls två testtävlingar vid Idrefjäll som avgjorde vilka som utöver VM-löpare skulle följa med till världscupdeltävlingarna i Idre. 8 löpare per nation och distans, 9 om ngn har en friplats i form av vm-vinst eller tidigare världscupsvinst. Simon blev 2:a och näst bästa svensk på medeldistansen och 3:a på långdistansen. Resultat som tillsammans med vårens fina inledning ledde till en uttagning.

Tävlingarna inleds med långdistans på torsdagen och fortsätter med medeldistans på lördagen och avslutas sedan med stafett på söndagen.

SVT sänder i både SVT1/2 och SVTPLAY. Sändningarn startar 

Torsdag kl 13

Lördag kl 15

Söndag kl 13

Simon kommer springa åtminstone långdistansen och stafetten. Startlistor publiceras på kvällen före respektive tävling här: https://www.idrefjallveckan.se/ I vilket stafettlag Simon springer beror på resultaten individuellt. 

Läs mer om hela den svenska truppen på orienteringmagasinet: https://orienteringsmagasinet.se/artiklar/h%C3%A4r-%C3%A4r-svenska-truppen-till-v%C3%A4rldscupen-i-idre/ 

För dig som har semester den här veckan, alternativt befinner dig i närheten, så rekommenderar vi fina publiktävlingar. Se mer i eventor  https://eventor.orientering.se/Events/Show/32041  samt här: https://www.idrefjallveckan.se/ 


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020