Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Information från senaste styrelsemötet

Skrivet av Styrelsen Inlagt  2021-05-06 14:55:17
Uppdaterad 2021-05-06 14:55:08
Sidan visad 6372 gånger

För att öka kännedomen om vad som besluts på klubbens styrelsemöten kommer vi framöver efter varje styrelsemöte att publicera en ”populärversion”.

Sammanfattning från styrelsemötet 22 april. Det formella styrelseprotokollet hittar du under knappen ”Medlemmar” och sedan via inloggning till ”Filarkivet”.

Covid -19

Direkt när det blir någon form av normalläge kommer vi att bjuda in alla medlemmar till en ”uppstartsdag” vid TSK- stugan med olika aktiviteter. 

Medlemsavgifterna

Vid årsmötet blev det utifrån en motion av Fredrik Forsberg en stor diskussion kring formen för medlemsavgift. Styrelsens förslag vann knappt omröstningen och utifrån detta resultat vill vi se över om och hur vi eventuellt kan få en form för medlemsavgiften som är det bästa ur båda perspektiven. Fredrik F är positiv till att medverka i en arbetsgrupp för detta, dock behöver vi 1-2 till, du som är intresserad hör av dig till någon av oss i styrelsen.

Våra ledare ska synas!

För att öka synligheten bland våra ledare har vi köpt TSK- västar från Trimtex till våra ungdoms- & elitledare.  

Klädshopen minskar sortimentet och planerar för rea

Framöver kommer Kerstin Imark ta över ansvaret för klubbshoppen vi har i TSK- stugan. Vi kommer att minska på sortimentet och erbjuda basplagg med fokus på ungdomsstorlekar. Dock har vi ett lager med gamla designen, planen är att rea ut dessa vid lämpligt tillfälle, kanske tillsammans med en ”bytardag”, så håll ögonen öppna på webben för info. 

Styrelsens vs kommittéerna & våra stora arrangemang 

För att underlätta dialogen och närheten mellan styrelsen, våra olika kommittéer och stora arrangemang har vi alla i styrelsen delat på detta ansvar. Vem som ansvarar för vad hittar du i styrelseprotokollet.

Förbättrad belysning runt klubbstugan 

I samband med den nya parkeringen, norr om TSK-stugan, kommer kommunen även att förbättra belysningen runt klubbstugan.

Det kommer även att byggas en gångväg från parkeringen till BIP, som kommer att gå mellan Flottiljvägen och TSK- stugan.

Samarbete med Aleris Rehab i Tullinge

Även vi orienterare och MTB-åkare kan bli skadade. Därav har vi etablerat ett samarbete med Aleris, som erbjuder terapeuter med idrottsskador som specialitet. Mer info kommer inom kort på webben.

Om det är något du undrar över så ta kontakt med någon av oss i styrelsen så lovar vi svar!

Styrelsen


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020