Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Årets Ungdom 2020

Skrivet av UngKom Inlagt  2020-12-15 21:32:57
Uppdaterad 2020-12-15 21:48:10
Sidan visad 972 gånger

Emil och Klara

 

Filer
 Kriterier för årets ungdom i Tullinge SK (.pdf-format)

I samband med årsavslutningen för 1316-gruppen delade supporterklubben ut den traditionsenliga utmärkelsen till årets ungdom 2020. I år gick priset till Klara Junegard och Emil Helander. Stort grattis! Vi ungdomsledare önskar er båda stort lycka till i framtiden!

Årets ungdom är en utmärkelse som Ungdomskommittén delar ut till en ungdom som utmärkt sig under året. I år – precis som förra året - delas priset ut till en kille och till en tjej.

Här följer motiveringarna för årets pristagare:

Den kille som vi tänker på i år kommer inte från en orienterarbakgrund utan kom in i sporten när han var lite äldre. Han gillar särskilt den tekniska delen av orienteringen när det är klurigt och svårt på kartan. Särskilt natt-OL är en av favoriterna och det gör inget om det är långt och jobbigt, som tex Mila By Night eller Natt-DM – då finns han nästan alltid på startlinjen. En annan favorit är inomhus-orientering där han presterat riktigt bra de senaste åren. Han har exempelvis vunnit Sandviken Indoor för något år sedan och han kom även tvåa förra året i Stockholm Indoor, vilket kan liknas vid ett SM med många vassa löpare i startfältet. Mycket imponerande!

Förutom rent sportsliga meriter utmärker han sig också för sitt goda humör och härliga träningsvilja. Dessutom är han orädd för nya utmaningar och åker gärna med på läger och resor som klubben ordnar. Han sprider också sin positiva attityd i gruppen, är en god kamrat och förebild för sina jämnåriga kompisar. Hans positiva utstrålning, träningsvilja och lusten att ständigt utmana sig själv har imponerat på oss! Utmärkelsen årets ungdom 2020 tilldelas Emil Helander.

Grattis och lycka till i framtiden Emil!

 

Denna tjej har varit med i vårt gäng sedan hon var ungefär hälften så stor (lång!) som hon är nu. Vi har lärt känna henne som en glad tjej och god kamrat med ett flitigt deltagande på träningar, tävlingar och läger under många år. Samtidigt som hon har talanger i annan idrott är det tydligt att hennes orienteringsintresse nu tagit extra fart; hon har hittat sin egen motivation att bli bättre både orienteringstekniskt och löpmässigt, vilket har varit tydligt för klubbens ledare. Detta har resulterat i att hon utvecklats till en stabil och säker orienterare som placerar sig allt längre upp i resultatlistorna. Vi anar också att hon har planer för det kommande åren som skulle ge henne chansen att utvecklas ytterligare tillsammans med de främsta orienteringsungdomarna i regionen.

Ingen blir förvånad om hon tar ytterligare steg de närmaste åren och blir en del av ett kommande framgångsrikt juniorlag från Tullinge! Hon har också varit ledare på sommarlägret Skattjakten under flera år där hon har tagit ansvar och tagit hand om de yngre barnen.

Grattis och lycka till i framtiden Klara!


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar
 
Anna-Lena Längheim   2020-12-19 16:08:44
Fina ungdomar. Grattis till er båda!
 
 
Mia B   2020-12-17 09:03:25
Grattis till er bägge! 🥳🌻 Bra tradition, kul att ni ledare fixar trots lite annorlunda omständigheter igår!
 
 
  2020-12-16 23:09:40
Grattis Emil och Klara!
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020