Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

9-12 gruppen - summering av 2020

Skrivet av UngKom (Frida F) Inlagt  2020-12-02 22:39:55
Uppdaterad 2020-12-02 22:43:01
Sidan visad 363 gånger

KM-medaljörer HD10 och HD12 Prisbordet 1/12 Prisbordet 1/12 Prisbordet 1/12 Tisdagsträning Tisdagsträning Träningsdag i Södertälje Träningsdag i Södertälje Träningsdag i Södertälje Träningsdag i Södertälje, några modiga vågade att bada Träningsdag i Södertälje Tisdagsträning Tisdagsträning

 

I samband med ungdomsgruppernas annorlunda årsavslutningar kommer summeringar att publiceras på hemsidan med några bilder från året som gått. Först ut är 9-12 gruppen, med aktiva ungdomar födda 2008-2011.

Klubbens 9-12 åringarna är ett stort och härligt gäng som gillar att träffas och träna tillsammans. Vi har under året varit mellan 20-35 stycken på tisdagsträningarna. Vid en summering av närvaron för endast tisdagarna har gruppen tillsammans mellan sportlov till höstlov samlat ihop 683 närvaroförda träningstillfällen, vilket är imponerade!

Under både våren och hösten har det på torsdagar varit OL-skolor där ungdomarna erbjudits 18 tillfällen att springa på olika kartor i närheten av Tullinge. Mellan vårens OL-skolor ordnade klubben Corona Cup som flera ungdomar ur gruppen deltog på.

Maj månad avslutades med en uppskattad träningsdag i Bastmora, Södertälje med 27 positiva ungdomar. Förmiddagen bjöd på både kompassrutor och mikrosprint, medhavd lunch och möjlighet till bad som följdes upp med sammarbetslekar. Vi åkte en kort bit till SNO:s träningstävlingen där alla springa själva med vuxna utplacerade efter banan, för flera var det första gången.

Flera ungdomar avslutade sommarlovet med att vara med på klubbens dagläger Checkpoint med äldre ungdomar och juniorer som ledare. Lägret var under tre dagar och är uppskattat av ungdomarna med flera träningar och lekar varje dag.

Med hänsyn till läget i samhället blev årets Ungdomsserie bland ungdomsklubbarna i distriktet bara under hösten med två kretstävlingar och regionfinal. 9-12 gruppen bidrog med 68 starten till Tullinge SK:s andraplats.

Under hösten hann vi med att vid två tillfällen ha Tisdagshäng, något som var uppskattat av gruppen. Det blev en möjlighet till att hänga efter en tisdagsträning som vi annars har vid tisdagssoppan.

Under året har fyra KM arrangerats; Sprinten från Eklidsskolan, Markkos minne/Terräng på den klassiska 2000m banan på Brantbrink, Lången från Ågesta och avslutningsvis Natten från Brantbrink. Exempel på fler aktiviteter som gav poäng till flitlistan, var även deltagande i Städa skog dagen och sommarutmaningen med att ta Hitta-ut kontroller.

Vid tisdagsträningen den 1 december hade 9-12 gruppen en annorlunda årsavslutning med KM medaljutdelning och prisbord utanför klubbstugan. 45 ungdomar fanns med på flitprislistan i år.

KM Medaljörer under 2020

Sprint KM (14 juni)
D12 Fanny Berman

H12 Eskil Myrberger
D10 Cloe Matthews
H10 Holger Persson

Markkos minne/Terräng KM (1 september)
D12 Fanny Berman

H12 Joel Ågren
D10 Liv Ställberg
H10 Melker Wisborg

Lång KM (27 september)
D12 Linnea Sand

H12 Pontus Aasa
D10 Cloe Matthews
H10 Alfred Aasa

Natt-KM (20 oktober)
D12 Fanny Bergman

H12 Pontus Aasa
D10 Cloe Matthews
H10 Aston Normark

Tack för ett roligt orienteringsår tillsammans!


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020