Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Sprint SM Örebro

Skrivet av Elit/Jacob Inlagt  2020-10-12 22:07:23
Uppdaterad 2020-10-12 22:27:49
Sidan visad 351 gånger

 

14 TSK löpare sprang Sprint SM i Örebro. Så här hade vi det.

Örebro och Almby IK tog sig an årets sprint SM efter att ursprungliga arrangören ställt in tidigare i år. Som säkert många noterade var SVT där och direktsände både individuella tävlingen och stafetten.

Tullinge hade löpare i samtliga klasser på lördagen och resultatmässigt lyckades Ella Sjöberg och Simon Imark bäst som nådde en 14:e respektive 27:e plats i A-finalerna i D20 och H21. Omdömet från våra tjejer och killar var att kvalbanorna var relativt enkla medan finalbanorna var lite lurigare med en hel del uppbyggda hinder (förbjudna att passera).

I söndagens stafett var det 4 sträckor och vi hade ett lag i C-finalen och ett i A-finalen (uttaget efter ranking innan tävling). Lag 2 (Frida-Viktor-Emil-Klara) i C-finalen slutade efter tätkänning på en 7:e plats efter stabila insatser av alla fyra.

Helgen avslutades med stafettens A-final där vi mönstrade Ella, Simon, Albin och Tove. Ella och Simon inledde stabilt på de inledande sträckorna, starka prestationer med tanke på att båda haft skadeproblem under hösten. Albin fick en tuff uppgift på tredje sträckan där topplagen hade idel starka löpare. Avslutade gjorde förstaårsjunioren Tove Sjöberg som vi såg på TV sändningen vänta tillsammans med Tove Alexandersson och andra landslagslöpare. Vi kom till slut på plats 23 i A-finalen.

Vi kan summera en intensiv och rolig helg med ett härligt gäng. Många nyttiga erfarenheter för våra yngre löpare och kul att komma iväg och tävla tillsammans. Nu vässar vi formen för det ser ut som vi förmodligen kommer återkomma till Närke helgen 14-15 november för en avslutande stafett innan vi stänger det annorlunda året 2020.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020