Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

13-16 deltar i Stjärnkampen

Skrivet av 13-16 Inlagt  2020-09-02 10:35:28
Uppdaterad 2020-09-02 10:35:01
Sidan visad 223 gånger

13-16-gruppen kommer under hösten/vintern delta i Stjärnkampen. Genom att utföra olika uppdrag under träningarna så samlar vi på oss stjärnor.

Stjärnkampen är en föreningsutmaning som riktar sig till alla ungdomar i åldern 13 till 16 år, där ungdomarna tillsammans ska utföra olika uppdrag som belönas med stjärnor.

Det finns fyra olika kategorier med totalt 40 uppdrag som ungdomarna med ledarens hjälp genomför tillsammans i gruppen. Uppdragen har ett mycket varierat innehåll och är också olika utmanande, men alla uppdrag syftar till att utveckla ungdomarna som orienterare. Gemensamt för alla uppdrag är att de fokuserar på glädje, gemenskap och utveckling. Efter varje genomfört uppdrag laddar ledaren upp ett bildbevis på Stjärnkampens plattform, och laget erhåller då en stjärna.

Stjärnkampen har fem ambassadörer som representerar våra fyra olika landslag. Dessa landslagsstjärnor kommer att presentera varsitt uppdrag. I topplistan kan lagen se hur de ligger till men även jämföra sig med andra lag och föreningar. Den träningsgrupp som samlat flest stjärnor vid säsongens slut har störst chans att vinna ett besök av två av våra Stjärnkampen-ambassadörer, Karolin Ohlsson och Simon Imark. 


  Länkar
  Se hur det går för vårt lag

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020