Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

MTB träning drar igång.

Skrivet av MTB tränarkåren Inlagt  2020-08-18 10:13:04
Uppdaterad 2020-08-18 10:12:34
Sidan visad 346 gånger

Nu på onsdag,19/8, klockan 17:50, drar höstterminen igång. Vi träffas, alla grupperna, barn, ungdomar och vuxna, bakom Tullinge SKs klubbstuga i Brantbrink.

Hej!
Nu på onsdag,19/8, klockan 17:50, drar höstterminen igång. Vi träffas, alla grupperna, bakom Tullinge SKs klubbstuga i Brantbrink.

Tänk på att hålla avstånd i väntan på att träningen sätter igång! Tänk på att ta hänsyn till varandra och om förkylningstecken, feber, hosta föreligger stanna hemma!

Höstterminen är planerad att avslutas den 21 oktober med KM för barn och ungdomar.

Nu är det dags för höstens beställningsomgång av klubbkläder för cykel. Se notis på Tullinge SK:s hemsida https://www.tullingesk.se/index.asp?z=4541

Har ni frågor kring cykelkläderna är ni välkomna att höra av er till Fredrik Winberg, fredrikwinberg@gmail.com

På måndag nästa vecka tänker Röda gruppen dra igång ett andra träningspass. Det kommer vara öppet även för andra som vill träna lite hårdare/prova på att träna lite hårdare, ung som vuxen. Planen är att det kommer vara backträning, intervallträning och liknande. Tanken är att vi skall kunna träna tillsammans även om vi har lite olika kapacitet. Du behöver vara beredd på att kunna cykla iväg till Lida eller kanske Flottsbro för att exempelvis träna backe där.
Tid 17:50 och samling bakom Tullinge SKs klubbstuga.

Vänligen
Tränarkåren


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020