Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Cykelkläder beställningsomgång 2 2020


Skrivet av Fredrik W Inlagt  2020-08-17 14:13:20
Uppdaterad 2020-08-17 14:28:34


Nu är det dags för höstens beställningsomgång av klubbkläder för cykel. Webbshoppen är öppen och stänger måndagen den 31:a augusti klockan 23:59. Leverans är beräknad till oktober. Detta är årets sista beställningsomgång av klubbkläder, nästa möjlighet blir i början av 2021. 

Eftersom det är många nya medlemmar kommer det ges möjlighet till utprovning av rätt storlek. Vi kommer ha en corona-anpassad klädprovning, där det endast ges möjlighet att prova tröjorna, och allt kommer ske utomhus. Ett provtillfälle kommer arrangeras, onsdagen den 26/8 klockan 17-17:50 på parkeringen vid klubbstugan. Se även storleksguiderna i webbshoppen. 

Sortimentet är i stort sett samma som i våras, men med några nyheter

 • Kortärmad tröja, vår officiella vita klubbtröja i två olika varianter/nivåer
 • Kortärmad tröja, i samma svarta design som jackorna (NYHET)
 • Långärmad tröja, två olika varianter, en tunn långärmad tröja lämplig för den lite varmare delen av året (NYHET) och en tjockare i ett vattenavvisande material (Tempest) 
 • Korta byxor med hängslen, två olika varianter/nivåer
 • Korta byxor med hängslen, i det lite varmare Tempest-tyget, lämpligt för höst- och vinterträning (NYHET)
 • Vintertights, varmare hellånga tights med hängslen för vintercykling (NYHET), obs ingen vaddering i dessa 
 • Cykeljacka, två modeller: en tunn vindtät jacka (Rainy) och en lite varmare med vindtät front (Windblock Combi Light 2.0)
 • Cykelväst, vindtät fram och öppningar för ryggfickorna bak (Windblock 2.0), uppdaterad design i samma färg som jackorna
 • After bike-jacka, passar bra för fritidsbruk, före/efter tävling, för supportrar som står bredvid och fryser. Den är en tjockare jacka med Primaloft-foder och huva 
 • Arm- och benvärmare, i det lite tjockare och vattenavvisande Tempest-tyget
 • Armvärmare, tunna som passar när det är lite varmare (NYHET), obs ej i klubbdesign utan helsvarta 

Observera att de tjockare arm- och benvärmarna har ett minsta antal som behöver beställas totalt för att de ska tillverkas. Uppnås inte detta minsta antal beställningar ges möjlighet att antingen avbeställa dessa eller byta mot helsvarta utan Tullinge SK-tryck. 

Leveransen sker i en samlad försändelse till klubben, när kläderna är levererade hör jag av mig till alla som har beställt och kommer överens om upphämtning. 

Instruktioner från Bioracer om hur ni skapar konto och beställer är inklippt nedan. 

Hör gärna av er om ni har några frågor kring detta, alternativt så ses vi i klubbstugan vid klädprovningstillfället! 

/Fredrik, fredrikwinberg@gmail.com 


Här kommer inbjudan till TULLINGE SK´s webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.
SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:
31 AUGUSTI  KL. 23:59
MYBIORACER:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:
LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7  veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.
 
ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.
Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.
 
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se
 
BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se
 
VÅRA KOLLEKTIONER
Professional – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.
 
Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i enaerodynamisk tävlingsposition på cykeln.
 
 
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.
 
STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:
Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL
Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till:info@bioracer.se


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020