Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Träningsorientering för hela klubben i Älvsjöskogen 17 maj

Skrivet av Mia Bratt Inlagt  2020-05-11 09:45:23
Uppdaterad 2020-05-16 20:06:57
Sidan visad 303 gånger

 

Välkomna på träningsorientering med medeldistanskaraktär i Älvsjöskogen
OBS! Samling från Stuvsta-hållet
Uppdaterad 16 Maj

Samling i norra Stuvsta - se länk. Pendeltåg till Stuvsta station och ca 1km promenad eller parkering i Stuvsta Centrum alternativt på villagator.  Visa hänsyn. 

Start mellan 10 och 11 - sprid ut er under hela denna timme och tänk på att hålla avstånd till varandra! 

Karta: Älvsjöskogen 1:7.500 ekv 4m.  Detaljrikt 'när'-område med många stigar och höjder. Finns många kontrollmarkeringar av olika typer i terrängen från olika skolor osv. 

Kontroller: Mestadels naturpasskontroller kompletterat med några TSK småskärmar.

Kodsiffror: Lite matteträning med kodsiffrorna - alla naturpasskontroller är numrerade 1-30, men har kodsiffra 31-60 på definitionen. De med kodsiffra över 60 har 'rätt' i skogen (TSK-småskärmar). Detta finns även angivet på kartan. 

Medtag gärna egen plastficka (A4).

Anmälan - obligatorisk, senast fredag kväll i eventor. se länk

Banor:  Vit, ca 2 km, Gul ca 2,5 km, Orange ca 3,0 km, Svart kort ca 4 km och Svart lång ca 7 km

Ingen anmäld på alternativet endast brunbild. 

Ev. frågor: Mia Bratt 070 7935960

Välkomna! 

Påminner om klubbens förhållning till Corona-situationen: https://www.tullingesk.se/index.asp?z=4469

Från TSKs styrelse - UPPDATERING 16 APRIL: Då alla tävlingar tills vidare är inställda betyder det ett ökat tryck på våra träningar, både under veckodagar och helger. Detta ställer ett ökat krav på oss, både som arrangörer och deltagare, för att minska smittspridning.

Det innebär att:
Arrangören gör en riskbedömning för evenemanget och anpassar aktiviteten utifrån resultatet (ett begränsat antal startande/timme, obligatorisk föranmälan i Eventor, ombyte och dusch hemma, ingen publik eller oanmälda medföljande för att kunna hålla sig inom det antal personer som myndigheterna angett, inget socialt samkväm). Denna riskbedömning ska stå med i varje inbjudan och PM.

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

Som klubb behöver vi också ta ansvar och följa rekommendationerna att personer över 70 år INTE får delta i klubbens träningar eller andra aktiviteter, frisk eller inte.


  Länkar
  anmälan
  samling

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar
 
Mia B   2020-05-17 13:31:19
Kul att så många kom till Älvsjöskogen idag! När jag lämnade platsen hängde jag upp en svart Nike running-jacka (tunn) stl XL i ett träd. Var osäker på om den tillhörde någon TSK-are eller ej. Om någon TSKare känner igen beskrivningen så kan jag nog hämta upp den och ta med till brantan - om jackans ägare hör av sig till mej! :-)
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020