Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Elit- och träningsinfo angående coronasituationen

Skrivet av Elit/Jacob Inlagt  2020-03-20 10:19:36
Uppdaterad 2020-03-25 13:15:14
Sidan visad 213 gånger

Situationen kring coronaviruset medför att vi får ändra i planerade elit- och träningsaktiviteter, läs mer här.

För det första är det viktigt att poängtera att vi alla följer de riktlinjer som myndigheter och TSK:s styrelse har kommunicerat. För din egen och andras skull skall du inte träna eller besöka klubbaktiviteter om du inte känner dig helt frisk.

Tills annat beslutas kommer vi anpassa våra aktiviteter efter gällande förutsättningar, i praktiken innebär det att vi kommer ersätta inställda tävlingar med helgträningar. Den planerade uppstartshelgen 27-29 mars genomförs, men samlingen på lördagen utgår och vi sätter in en stafett-träning på söndagen istället för Måsen-stafetten. Vi hoppas att många av er ändå kommer den helgen!

Tisdagsintervaller kör vi som vanligt och torsdagar blir det teknikträning med ungdomsgrupperna, dessa startar 2 april och det kommer finnas banor/övningar anpassade för juniorer och seniorer. Allt är inte helt spikat för alla träningar vad gäller samlingsplats m m, så håll alltid koll på hemsidan / kalendern vad som gäller. Vi kommer både vara i Tullinges närhet men även försöka hitta roliga områden 20-30 minuter bort med bil. Tänk på att alltid ta med torrt ombyte. Våra gemensamma träningar kommer vara inriktade på fart och teknik. Vi uppmuntrar gärna egna träningsinitiativ utöver dessa, använd hemsidan och/eller sociala medier för att dra med fler!

Som ni säkert sett är 10-mila inställt den planerade tidpunkten, vi hoppas att det går att genomföra senare i år. Vad gäller Jukola är inget beslut taget, besked om det väntas i mitten av april.

Avslutningsvis; detta kommer att gå över, och när det väl gör det kommer vi vara väl förberedda och ännu starkare för framtida utmaningar!

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare.

//Elitledarna

---------

Aktiviteter vi planerar närmaste veckorna (utöver tisdags- och torsdagsträningar):

Lördag 21/3 Gafflade OL intervaller samling parkeringen Botkyrka GK kl 10

Söndag 22/3 Tempo löp-pass i skog från Brantan, samling kl 10

Fredag 27/3 Natt OL, samling Brantan kl 18

Lördag 28/3 Landslags-intervaller (OL-intervaller skog) samling kl 10.30 Obs tiden, Eklidsskolan parkeringen utanför gympasalen

Söndag 29/3 Stafett-träning, gemensam start, gafflade banor, varvning arena, samling kl 10 parkeringen Brosjöbadet

 

Lördag 4/4 Teknikträning momentbana, samling kl 10 Sadelmakartorp, se länk hemsida för exakt samlingsplats

Söndag 5/4 Stafett-träning, gemensam start, gafflade banor, varvning arena, samling kl 10 Fituna heden, se länk hemsida för exakt samlingsplats

Schemat kommer fyllas på löpande.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020