Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Fortsatta riktlinjer med anledning av Coronaviruset - uppdaterad 1 oktober

Skrivet av Styrelsen Inlagt  2020-03-12 17:39:26
Uppdaterad 2020-10-01 08:47:08
Sidan visad 8375 gånger

Coronapandemin är inte över. TSK fortsätter med samma restriktioner och förhållningssätt som beslutades i våras, med några mindre justeringar beslutade vid styrelsemöte i September.

Styrelsen vill betona att det är av stor vikt att klubbens verksamhet fortsätter att anpassas efer Folkhälsomyndighetens riktlinjer med social distansering. 
Dessa är Tullinge SKs förhållningssätt tills vidare:
  • verksamheten bedrivs i huvudsak utomhus och vi samlas utomhus 
  • omklädning och dusch ska ej ske i klubbstugan efter gemensamma träningar, undantag dock för mindre grupp av ungdomar vid speciella organiserade (corona-säkrade) träffar.
  • ingen soppaservering på tisdagar 
  • möten kan ske IRL i små grupper och med social distansering
  • i samband med vissa tävlingar och läger kan övernattning med social distansering förekomma
  • varje aktivitesarrangör ansvarar för att Corona-säkra resp. aktivitet samt informera i inbjudan hur Corona-säkring görs
  • användning av gymmet avråds 
  • personer över 70 år bör inte delta i verksamheten
  • medlemmar som känner symptom på förkylning eller luftvägsbesvär ska inte delta i klubbens aktiviteter eller besöka klubbstugan
Till aktivitetsarrangörer:
Gör en riskbedömning för evenemanget och anpassa aktiviteten utifrån den (ett begränsat antal startande/timme, obligatorisk föranmälan i Eventor, möjlighet till social distans, ombyte och dusch hemma, ingen publik eller oanmälda medföljande för att kunna hålla sig inom det antal personer som myndigheterna angett, inget socialt samkväm). Denna riskbedömning ska stå med i varje inbjudan och PM.

Glöm inte att hålla avstånd till varandra. Inget häng över kartor.
-------------------------------------------------------------------------------

Styrelsen följer händelseutvecklingen rörande Coronaviruset och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet ger.  Om rekommendationerna från myndigheterna ändras kan dessa riktlinjer komma att uppdateras i linje med gällande bestämmelser.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar
 
Lars N (070/8306279) Lno@brekkestrand.no 2020-04-16 20:12:36
Hårda men rimliga bud för 70...
Som en liten kompensation kommer kontroller från flera av vårens träningar sitta ute en el ett par dagar extra. Kartor kommer att ligga i första mötesrummet i klubbstugan (bredvid hallen) och det är alltså möjligt med privat träning för den som vill. Kontakta undertecknad för aktuell status om kontrollerkartor!
 
 
Kerstin I/ Stugkomm.   2020-03-28 09:27:15
Städningen av stugan skall utföras enligt gällande städlistor.
-Städ omkl rum dam.
-Städ omkl rum herr
-Städ storstuga kök entre

Endast soppaserveringen är inställd.

Stugan behöver hållas i ett fräscht skick. Vi använder fortfarande stugan för vissa möten, viss uthyrning, toabesök m.m.
 
 
Jörgen Rydenius   2020-03-26 11:42:30
Är även städning av omklädningsrum och storstuga enligt schemat inställd så länge all annan aktivitet i klubbstugan också är inställd? Antar det, men vill ändå fråga.
 
 
Mari Heijkenskjöld   2020-03-14 19:10:56
Rätt beslut men tråkigt såklart. Ska vi få duscha i klubbstugans omklädningsrum efter träning? Smittspridning sker ju där också precis som det gör i stora rummet vid soppan.
 
 
Mia B / Styrelsen   2020-03-14 05:54:48
Ingemar, det gjordes en skärpning fredag kväll vilken innebär att vi ställer in soppserveringen på tisdagar tills vidare Detta baserat på uppdaterade riktlinjer centralt.
 
 
Ingemar   2020-03-13 21:17:29
Styrelsens förslag verkar sansat och vettigt men Mats har också en poäng. Vi kan åtminstone skippa nuvarande påläggs-upplägg. Dvs servering av soppa men inga mackor.
 
 
Mats Fryxell   2020-03-13 14:31:19
Borde vi inte pausa tisdagssoppan som en extra försiktighetsåtgärd tillsvidare?
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020