Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Cykelkläder beställningsomgång 1 2020 - ny leverantör

Skrivet av Fredrik W Inlagt  2020-02-15 10:37:59
Uppdaterad 2020-02-15 10:40:10
Sidan visad 263 gånger


Nu är allt klart med klubbens nya klädleverantör för cykel, Bioracer, och webbshopen för den första beställningsomgången är nu öppen och stänger söndagen den 8:e mars. Leverans är beräknad till någon gång i mitten/slutet av april. Vi planerar att ha 2-3 beställningsomgångar per år, men nu med vår nya leverantör finns det även möjlighet till extrainsatta beställningsomgångar om ett samlat behov skulle uppstå.

Eftersom vi byter leverantör kommer vi att ha två tillfällen att prova de nya kläderna för att hitta rätt storlek, den 19/2 och 26/2 klockan 18-19 i klubbstugan. Passa på att både hitta rätt storlek och klämma lite på några av de olika modellerna som vi kommer att erbjuda.

Sortimentet är i stort sett samma som tidigare, men med andra modeller samt några nyheter:
- Kortärmad tröja, två olika varianter/nivåer (Matrix och Bodyfit)
- Korta byxor med hängslen, två olika varianter/nivåer (Lycra och Sirio)
- Cykeljacka, två modeller: en tunn vindtät jacka (Rainy) och en lite varmare med vindtät front (Windblock Combi Light 2.0)
- Cykelväst, vindtät fram och öppningar för ryggfickorna bak (Windblock 2.0)
- Långärmad varmare tröja, två olika varianter, en lite enklare (Isolation) och en lite dyrare i ett vattenavvisande material (Tempest)
- Arm- och benvärmare, också i vattenavvisande Tempest-material
- After bike-jacka, passar bra för fritidsbruk, före/efter tävling, för supportrar som står bredvid och fryser. Den är en tjockare jacka med Primaloft-foder och huva

Observera att arm- och benvärmare har ett minsta antal som behöver beställas totalt för att de ska tillverkas, så jag vill uppmuntra alla som är intresserade av dessa att lägga in en beställning nu så att vi får dessa tillverkade.

Leveransen sker i en samlad försändelse till klubben, när kläderna är levererade hör jag av mig till alla som har beställt och kommer överens om upphämtning.

Instruktioner från Bioracer om hur ni skapar konto och beställer är inklippt nedan.

Hör gärna av er om ni har några frågor, alternativt så ses vi i klubbstugan vid klädprovningstillfällena

/Fredrik, fredrikwinberg@gmail.com


Här kommer inbjudan till TULLINGE SK´s webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:

8 MARS  KL. 23:59
MYBIORACER:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:
LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7  veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.
 
ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen.
Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
 
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se
 
BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se
 
STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:
Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL
Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till:info@bioracer.se
 


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020