Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

O-ringen 2025 i Stockholm??

Skrivet av Styrelsen Inlagt  2020-01-30 20:07:16
Uppdaterad 2020-02-10 23:12:09
Sidan visad 496 gånger

Den 9 feb hölls ett informationsmöte för intresserade medlemmar om vad det innebär att vara en arrangörsklubb på O-ringen 2025.

Henrik Boström från O-ringen AB berättade ....

Henrik Boström från O-ringen AB berättade om hur konceptet O-ringen har utvecklats sedan bolagiseringen 2014.

I dag finns en professionell organisation med 6-7 anställda som har byggt upp sturkturer och stöd för de arrangerande klubbarna. 

Processen är så att föreningar som är intresserade av att bidra till O-ringen anmäler sitt intresse och bildar tillsammans ett Föreningsråd. Föreningsrådet utarbetar sen tillsammans med O-ringen AB ett koncept för tävlingen inklusive tävlingsområden, arenor och placering av boende/c-ort osv.

På uppdrag av StOFs årsmöte har en arbetsgrupp skissat på ett koncept för O-ringen i Stockholm. Sundbybergs IK och Stockholms orienteringsförbund har bjudit in alla stockholmsklubbar till en informationsträff den 3 mars kl. 19, platsen är Ursviks motionsgård. Anmälan till träffen via Eventor. Alla TSK-are som är intresserade får gärna gå på träffen. Det är dock viktigt att veta att detta koncept inte är beslutat utan endast ett förslag. När Föreningsrådet är bildat är det upp till dem att fastställa ett slutgiltigt koncept tillsammans med O-ringen AB.

Under 2020 behöver alla Stockholmsklubbar ta ställning till om man vill delta vid O-ringen 2025 och ingå i Föreningsrådet eller inte. Även TSK behöver fatta beslut om deltagande. Styrelsen kommer att komma med förslag om hur processen inom klubben kan gå till och hur beslut kan fattas.''


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020