Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Enkät om arrangemang 2020 och 25manna 2022

Skrivet av Arrangemangskommittén Inlagt  2020-01-09 10:37:06
Uppdaterad 2020-01-12 08:10:29
Sidan visad 336 gånger

I dagarna mailas en enkät ut om vilka arrangemang 2020 du är intresserad av att delta i som funktionär samt inom vilket område du vill vara med i när vi arrangerar 25manna 2022. Vi hoppas på hög svarsfrekvens!

Bakgrund till enkäten:

En stor del av att syssla med orientering eller mountainbike är att kunna delta i tävlingar och arrangemang. Våra medlemmar deltar varje år i många, många tävlingar i hela landet (och även utanför ibland). Inom både orienteringssporten och mountainbike planeras och genomförs alla tävlingar av ideella krafter – utan ideella insatser skulle det inte finnas några tävlingar att delta i. Tullinge SK måste, som alla andra föreningar, bidra till att arrangera tävlingar. För oss är arrangemangen också en viktig inkomstkälla som gör att vi kan ha en stor och fin klubbstuga och bedriva en bred och kvalitativ verksamhet.

Våra arrangemang är också möjligheter för våra medlemmar att lära sig nya saker, att utveckla kompetenser och att träna på ansvarstagande och ledarskap. Och inte minst är arrangemangen ett bra sätt att lära känna sina klubbkamrater och tillsammans känna stolthet över det vi åstadkommer tillsammans – och jag vågar sticka ut hakan och säga att Tullinge SK är en av Sveriges bästa arrangörsklubbar!

 För att på bästa sätt kunna matcha ditt intresse och din situation till de olika arrangemangen och arbetsuppgifterna så kommer här en enkät där du kan fylla i vilka arrangemang som passar dig bäst och vilka områden du är intresserad av att.

 Som medlem i Tullinge SK förväntas du ställa upp vid två arrangemang per år. Det är dock inget som hindrar att du ställer upp mer än så. Vi behöver alltid personer som är beredda att ta ansvar i planering av olika funktioner.

 Ditt ideella engagemang och din arbetsinsats i klubbens arrangemang är viktigt!

TSKs styrelse vill tacka på förhand för ditt svar på enkäten och din insats för klubbens arbete!

För att komma till enkäten klicka här https://app.easyquest.com/q/Ja6x5

 PS Pga lite krångel med mailen kan det ha kommit två mail, men det går bra att svara i ett av dem och bortse från det andra. DS


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020