Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Ungdomarnas helgläger till Ramsberg

Skrivet av UngKom/Lugo/Peter Inlagt  2019-08-19 06:56:37
Uppdaterad 2019-08-20 09:03:45
Sidan visad 246 gånger

 

Nu i helgen (17-18/8) var ett gäng ungdomar + några juniorer på tur till Västmanland.

På lördagen avverkades två träningspass: fin och snabb gropterräng I Riddarhyttan med individuell uppföljning på förmiddagen, lufs-långpass i 4-5-mannagrupper på autogenererad karta i naturreservatet «Getapulien» på eftermiddagen. Båda två exempel på terrängtyper/orientering vi inte upplever på träning/tävling på hemmaplan.
Bodde gjorde vi i ol-/TV-/läkar-/spex-/mm-profilen och gamla TSK-löparen Stefan Branths sommarstuga i Ramsberg. Kvällen ägnades åt VM-succé på TV, bastuflotte, långbord och slutligen Linas lekhörna.
Söndagen bjöd på andra dagen av Golden Weekend i Kungsör i en terrängtyp av lite mer «hemma-karaktär». Vilket möjligen visade sig i resultatlistan: seger i D14 av Klara, tredjeplats i H16 av Wille, plus ytterligare ett gäng pristagare och ännu fler stabila lopp.
Och mest av allt – en härlig gemenskap mellan ungdomar (inkl ett par 12-åringar: Leo och Samuel) och juniorer (samt ledare!).

/Lugo


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020