Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

SM i MTB-O (Cykelorientering)

Skrivet av Håkan Sandberg Inlagt  2019-07-11 10:42:19
Uppdaterad 2019-08-25 01:25:44
Sidan visad 226 gånger

Arenans placering

 

Dagens SM blev en stor succé.

Vill på detta sätt tacka alla inblandade som hjälpte till med att göra dagens LångdistansSM i MTB-O till en stor succé.

Allt från planering, utforma inbjudan och PM, lägga ut all info i Eventor, skapa en Facebooksida för MTB-O SM, samarbeta med övriga stockholmsklubbar med alla lösningar/saker vi kunde samarbeta med, reka ALLA stigar i skogen, markera alla nedfallna träd, konvertera tävlingskartan till år 2019, planera och rita upp alla 20 olika tävlingsbanor, se till att kartorna skickades iväg och trycktes i rätt kvalitet med exakt  rätt färgåtergivning, Ringa runt och fråga/ tillsätta personer på alla vakanta platser i organisationen, markera ut kontrollpunkterna, uppsättning av varningsskyltar runt om i skogen, sätta ut kontroller, programera SI-enheter, fixa med onlineenheter, ordna fram tält och allt annat som fick Arenan komplett, ordna med cykeltvätt, brygga kaffe och erbjuda hembakta bullar, få starten att fungera klockrent trots en strid ström av väntande cyklister, skötsel av direktanmälan och nummerlappar, uthyrning av kartställ och "pinnar", se till att deltagarnas utcheckningar blev korrekt efter målgång, ständigt runtcyklande i tävlingsområdet för att se till att de tävlande var OK ute i skogen samt att kontrollerna inte utsattes för sabotage (bl.a cyklade fredrik totalt 8 mil), IT-killarnas briljanta skicklighet, speakerns perfekta refererande, uppsättning av tält i spöregn, rivning av tält i solsken, inplockning av alla kontroller, bortkörning av tält och speakervagn, inplockning av varningsskyltar m.m.

Trots att jag aldrig tidigare meckat med digitala kartor och knappt varit på en orienteringstävling på 30 år (då var stämplarna av modell nålar och inte som nu med digitala pinnar) gick det bra att vara Tävlingsledare för ett Svenskt mästerskap genom vår klubb Tullinges SK.

Grundreceptet och styrkan för att vi lyckades är naturligtvis våra gemensamma erfarenheter och vår varma hjärtliga TSK-gemenskap. Utan oss alla hade det inte gått. Varje kugge var viktig i detta maskineri. På middagen som även innehöll prisutdelning fick vi som förening stående ovationer för ett lyckat arr. Riktigt roligt.

Vill skicka ett extra stort tack till arbetshästen Per Stålhammar och banläggare Ola Svärd (från Haninge). Båda dom killarna har lagt ner sjukt många timmar för denna tävling. Likaså P-O och Henke som hjälpt mig på kvällar, semesterdagar och alla andra tider på dygnet med Ocad, Eventor, Ola, Livelox och alla andra program. 

Jag är sjukt imponerade av er. Gigantiskt stort tack alla.

/Håkan Sandberg 


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020