Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Förhöjd säkerhet i klubbstugan på kvällstid

Skrivet av Göran /Stugkommittén Inlagt  2019-01-20 17:26:38
Uppdaterad 2019-01-20 17:28:26
Sidan visad 216 gånger

Kompletterad inpassering efter att koder kommit på vift.

Efter att i höstas haft ovälkommet besök av ungdomsgäng två gånger kommer vi nu införa en förstärkt inpassering kvällstid.

Det nya inpasseringssättet innebär att vi som tidigare kommer använda våra personliga koder men under tiden 22.00-08.00 ska den kompletteras med användning av en inpasseringsbricka, sk. tagg eller plupp. Har man inte båda under dessa tider kommer man inte in.

Vi vill samtidigt påminna om koderna är personliga och aldrig får delas med utomstående. Om du känner med dig eller misstänker att någon känner till din kod ska du kontakta klubben för att få koden spärrad och utbytt. Vuxna med barn som inte har egen kod måste vara med i klubbstugan om barnet ska vara där. Är barnen stora nog att vara i stugan själva så ska de ha en egen kod.

 

Vi (Göran och/eller Peter) kommer under de närmaste tisdagarna ( 22/1, 29/1, 5/2, 12/2) finnas i klubbstugan för att dela ut taggar till de medlemmar som vill ha tillgång till klubbstugan under de nämnda tiderna. Taggarna kommer att knytas till medlemmens kod. Vi kommer att ta ut en avgift på 25kr för taggen. Det finns möjlighet att byta kod vid samma tillfällen.

Om du inte har möjlighet att komma till klubbstugan under nämnda tisdagar går det bra att maila till klubbstugan@outlook.com  så löser vi överlämnande på annat sätt. Du kan också maila adressen om du bara vill byta eller få reda på din kod.

Förändringen kommer att ske fr.o.m 2019-02-15.

För inpassage mellan 22.00-08.00 använd tagg och kod

Har du frågor eller fundering så kan du maila dem till epostadressen ovan alternativt slå Göran Längheim en signal.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020