Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Vi arrangerar Swedish Leauge finalen 5/5 -19

Skrivet av Robert Lidström Inlagt  2018-11-19 13:07:18
Uppdaterad 2018-11-19 13:06:33
Sidan visad 403 gånger

Smakprover från kartan Simon varvar i Skåne våren 2018

 

Nästa vår kommer vi att arrangera finalen på Swedish Leauge.

Avslutningshelgen sker i samarbete med Järla (fredag Sprint - Fisksätra, lördag Medel - Skogsö) och oss i Tullinge SK (söndag Jaktstart Långdistans - Viad söder om Vårsta). Mer om tävlingarna finns att läsa på http://swedishleaguefinal2019.se/

Det kommer erbjudas både Swedish Leauge med Sverigeeliten och delar av världseliten på plats, samt en nationell publiktävling. Då vår tävling går på ett område där det inte har tävlats på många år (senast DM 1988) hoppas vi på ett stort antal tävlande. Med ett bra område för långdistans, bra banläggare (Per-Ove Melinder) och en fantastisk arena finns det bra förutsättningar att TSK än en gång levererar ett kvalitetsarrangemang.

Vi tävlingsledare, Björn Axelsson och Robert Lidström, bygger inom den närmaste månaden teamet med funktionärer och kommer kanske fråga just dig. Vi vill gärna få en bra blandning av personer med erfarenhet och nya arrangörer som vill hjälpa till.

I vår stora klubb är det inte lätt att känna alla så om du, eller någon du känner, inte blivit tillfrågad och vill vara delaktig i funktionärsteamet hör du av dig till tävlingsledarna. Alla andra får gärna också höra av er om ni har frågor eller förslag inför tävlingen.

Björn 073-340 31 83 , bjorn66axelsson@outlook.com
Robert 070-673 83 87, robert.lidstrom@gmail.com


  Länkar
  

 

Skriv in kommentar

Namn  
E-post (frivillig)  
Kommentar  
Kod   Lägg ihop fem plus sju =
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017