Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Daladubbeln 2018

Skrivet av UngKom Inlagt  2018-09-03 07:41:41
Uppdaterad 2018-09-03 15:28:28
Sidan visad 144 gånger

Häng med på årets höjdpunkt, Daladubbeln, som går av stapeln helgen 19-21 Oktober. Nytt för i år är att vi åker redan på Fredag 19 Oktober med avresa ca kl 15.00 från Tullinge station. På kvällen erbjuds det en natt-sprint vid Lugnets Skidstadion. På lördag är det den vanliga tvåmanna-stafetten följt av patrull-tävlingen på söndagen. TC kommer vara Lugnets skidstadion för alla tre tävlingarna.

Pris beräknas till ca 900 SEK. I detta ingår buss-resa, boende + frukost för två nätter samt middag lördag kväll. Man behöver själv betala middag på fredagen samt luncher lördag och söndag.

Det finns klasser på Daladubbeln upp till 20 år. Man behöver kunna springa en HD10-bana själv för att kunna delta, eftersom det inte finns någon inskolningsklass i själva tävlingen. Barn upp till 12 år behöver ha med sig en ansvarig vuxen.

Lagindelning görs av ungdomstränarna för barn upp till 12 år. Från 13 år och uppåt får man bestämma lagkompis själv, men vi ledare hjälper gärna till vid behov.

Gå gärna in och anmäl er direkt via länken nedan! Mer info och PM kommer publiceras på hemsidan lite senare.

Kontakt-personer: peter.bergman@ki.se eller henrikbladh@hotmail.com


  Länkar
  Anmälan

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017