Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Många fina elitresultat i helgen

Skrivet av Björn Axelsson Inlagt  2018-04-15 22:26:04
Uppdaterad 2018-05-01 22:53:01
Sidan visad 211 gånger

Simon varvning långdistansen Ella i uppförsspurten på långdistansen Albin på sprinten Pallen i H20 långdistansen Pallen i D18 på långdistansen Oskar på sprinten Rebecka efter målgång sprinten Victor efter målgpng medeldistansen

 

Så var vi igång på riktigt, Swedish League i Skåne med seger för Simon Imark på lördagens tuffa långdistans och Stigtomtakavlen där Anna, Johanna och Sofia tog en fin andra plats.

Vi närmar oss 10MILA och denna helg var det dags att visa att formen är påG.

Till Skåne drog ett gäng för att inleda årets Swedish League säsong med Sprint vid Citadellet i Landskrona och tuffa lång och medeldistanser på Söderåsen. Fredagens sprint var en fartbetonad sprint där en av svårigheterna var att bemästra den starka vinden, det gällde att inte tappa kartan! Det blev en topp 10 placering genom Simons 7:e plats.
På lördagen var det en tuff långdistans uppe på Söderåsen med djupa raviner, stenbunden terräng och tungsprungen bokskog på programmet och som Olav Lundanes sa när han blev intervjuad av speakern; här är det tuff terräng så här får man inget gratis! Här visade Simon sin styrka och tog en meriterande seger i den tuffa H20 klassen och Ella knep en 5:e plats i D18.
Söndagens medeldistans gick i samma tuffa område och banorna präglades av många kontroller och riktningsändringar, det blev 2st podium placeringar, Simon 3:a, Victor 5:a i H20 och en topp 10 genom Ellas 7:e plats.

På hemmaplan var det Stigtomtakavlen som stod på programmet. Här visade de rutinerade damerna, Anna, Johanna och Sofia att formen är bra genom att bli två efter en hård kamp med Sävedalen och Domnarvet.

Nästa helg är det dags för Natt SM och finalen i Swedish League i Åtvidabergs

EK/Björn Axelsson


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020