Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Avlysningar och kartinformation

Skrivet av Per-Ove Melinder Inlagt  2017-12-04 13:13:29
Uppdaterad 2017-12-04 13:10:47
Sidan visad 974 gånger

Avlysning fram till Natt-DM och Stafett-DM 2018 har genomförts.

 

Botkyrka-Salems kartkommitté (BSKK) är ett samarbete mellan IFK Tumba SOK och Tullinge SK. På denna sida och i IFK Tumbas Triangeltajm informerar vi om avlysningar och kartnyheter på våra kartor.

Botkyrka-Salems kartkommitté (BSKK) är ett samarbete mellan IFK Tumba SOK och Tullinge SK. BSKK:s uppdrag är att ta fram och förvalta orienterings-, frilufts- och lärkartor i klubbarnas närområde. Våra kartor sträcker sig från Vårsta-Tumba-Hallunda-Tullinge-Riksten, Salem-Rönninge och vid Möllebadet.

Tävlingar och avlysningar på våra kartor

Brosjön

Den nya Brosjökartan som användes på 25manna planerar vi att gå igenom och uppdatera under våren med tanke på spår o.d. efter 25manna.

Med hänsyn till överenskommelse med jägare så ska vi inte träna i området under jaktperioden fram till årsskiftet. Då kommer nya kartan att vara tillgänglig och läggas upp på BSKK’s databas på Google Drive.

Området är även reservområde för Natt-DM. Om det blir aktuellt med avlysning för detta så kommer ny information innan årsskiftet.

Tumba-Tullinge

IFK Tumba SOK och Tullinge SK planerar att arrangera Natt-DM respektive Stafett-DM 2018 från Lida. Gert Pettersson har reviderat området inför tävlingarna.

Fram till tävlingarna är området ovan preliminärt avlyst för de som ska springa tävlingarna. Motionsaktivitet på löp- och skidspår är tillåtet. Området kan komma att justeras när klubbarna kommit längre i markkontakter och banläggning.

Nya kartor

Under det senaste året så har BSKK tagit fram tre nya kartor. Två kartor finns tillgängliga nu dels en karta över Hågelby-Eriksberg ritad av Henrik Person och del sen sprintkarta över Salem ritad av Mats Käll.
Den tredje kartan är en ny karta över Brosjön som ska användas på 25mannahelgen. Den kartan är ritad av Roger Åsberg och blir tillgänglig efter tävlingen.

 
Gert Pettersson håller även på att revidera Tumba-Tullinge kartan och Arne Åhman har uppdaterat Salem-Rönninge inför årets naturpass.

Karta i klubbstugorna

I klubbarnas klubbstugor så är en stor karta uppsatt över BSKK:s huvuddatabas. På kartan kan man se karterat område och de utsnitt som finns tillgängliga. På kartan kan man även rapportera om det finns revideringsbehov. Gert Pettersson har då erbjudit sig att gå ut och titta på rapporterade synpunkter och lägga in dessa i databasen. 


BSKK har nu även lagt upp de flesta kartområden på SOFT:s karttjänst Omaps.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020