Tullinge SK Tullinge SK     Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Vicky Teknik AB
Trimtex
Mila Halogen

Avlysningar och kartinformation


Skrivet av Per-Ove Melinder Inlagt  2017-12-04 13:13:29
Uppdaterad 2021-09-26 22:54:43

 

Botkyrka-Salems kartkommitté (BSKK) är ett samarbete mellan IFK Tumba SOK och Tullinge SK. På denna sida och i IFK Tumbas Triangeltajm informerar vi om avlysningar och kartnyheter på våra kartor.

Botkyrka-Salems kartkommitté (BSKK) är ett samarbete mellan IFK Tumba SOK och Tullinge SK. BSKK:s uppdrag är att ta fram och förvalta orienterings-, frilufts- och lärkartor i klubbarnas närområde. Våra kartor sträcker sig från Vårsta-Tumba-Hallunda-Tullinge-Riksten, Salem-Rönninge och vid Möllebadet.

Tävlingar och avlysningar på våra kartor

Inga

Tävlingar och avlysningar på våra grannkartor

25manna arrangeras i Flemingbergsskogen och därmed är större delen av området avlyst. Området i Flemingsbergsskogen som är med på BSKK's karta Tullinge är inte avlyst. Se det avlysta området här.

Nya kartor

Två nya kartor håller på att ritas:

Hamra - En ny karta över skogsområdet norr om Hamra gård. Kartan är ritad av Gert Pettersson och Fredrik Forsberg och kommer att användas på nationella tävlingar våren 2022.

Tumba-Tullinge - Hela området nyritas med 5 m ekvidistans och med lasermaterial som grund. Nyritningen sker av Fredrik Ahnlén och Mats Käll. Kartan ska användas på 25manna 2023. Delar av kartan, som inte berörs av 25manna kommer släppas i slutet av 2021/början av 2022.

Karta i klubbstugorna

I klubbarnas klubbstugor så är en stor karta uppsatt över BSKK:s huvuddatabas. På kartan kan man se karterat område och de utsnitt som finns tillgängliga. På kartan kan man även rapportera om det finns revideringsbehov. 


BSKK har nu även lagt upp de flesta kartområden på SOFT:s karttjänst Omaps.


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020