Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

Parkeringssituationen på tisdagar

Skrivet av Göran Inlagt  2016-09-10 15:40:10
Uppdaterad 2016-09-10 15:43:59
Sidan visad 269 gånger

 

Som ni uppmärksamma medlemmar märkt har trafiksituationen blivit lite kaotisk vid Brantbrinks IP på tisdagar då både TSK och TTP har många medlemmar i verksamhet.

För att göra närområdet kring våran egen klubbstuga säkrare för våra yngsta medlemmar kommer vi att begränsa möjligheten att ”friparkera” utanför de riktiga parkeringsplatserna.

Vi kommer att göra det genom att sätta upp snitselband för att markera var vi inte vill ha bilar körandes. På skissen nedan kan ni se det området som är OK att parkera på. Övriga delar kring klubbstugan behöver vi för våran verksamhet.

 

Ett tips till att hitta alternativa parkeringar när det är fullt på alla p-platser är att parkera på småvägarna inne i bostadsområdet. Undvik att parkera längs Flottiljvägen, som är huvudled, där både bussar och cykelbana har företräde.

Det bästa tipset är annars att göra våra cyklister sällskap genom att ta cykeln eller ta en promenad upp till träningen.

 

Syns på tisdag! :)

Tack på förhand!

Styrelsen

Parkeringsskiss


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020