Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Åströms Rör
Trimtex
Mila Halogen

På denna sida visas epost som skickats till TSKs brevlåda. Det kan vara alltifrån meddelanden till ren reklam.

Sommarjobb i Botkyrka 2014

Skrivet av TSK Inlagt  2014-01-19 20:53:00
Uppdaterad 2014-01-19 20:52:59
Sidan visad 348 gånger

Filer
 Brev till föreningar (.pdf-format)
 Blankett sommarjobb (.doc-format)

Sommaren 2013 blev fantastiskt lyckad för Botkyrkas ungdomar. En mångfald av olika jobb inom kommunen erbjöds ungdomarna och gav dem bland annat värdefull arbetslivserfarenhet och möj­ligheter till nya kontakter inför framtiden.

Nytt för 2014 är politikens ambition att kunna erbjuda samtliga ungdomar som vill ett sommarjobb. Inför den utmaningen gäller det att vi återigen kraftsamlar och arbetar tillsammans mot samma mål. Då kan vi i kommunen erbjuda det som väldigt många unga vill ha – meningsfull sysselsättning, att tjäna egna pengar och att komma igång med sin framtid. Samtidigt får vi chansen att visa unga vår vardag och välfärdsjobben – en smart investering för framtiden.

För att kunna börja vårt arbete med att matcha och i god tid återkoppla vilka ungdomar som ska komma till just er arbetsplats, behöver vi få in era platser senast 1 mars 2014.

Bifogat finner ni ett brev med information om sommarjobb 2014, samt en blankett där ni fyller i era platser. Återkom gärna till mig om ni har frågor.

Vänliga hälsningar

Azra Jahic

koordinator


  Länkar
  

  

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2020